Betaling for indgang giver adgang til svømmehal og  nøgle til aflåsning af skab. Nøglen er et armbånd, som du låser og åbner skabet med. Du  kan  frit  vælge  mellem  ledige  skabe. Du  kan  ikke se  skabsnummeret på nøglen , men ved henvendelse til vores personale vil du kunne få hjælp, såfremt du taber eller mister din nøgle.

I svømmehallen er der en række regler som skal følges. Disse kan blandt andet se på vores tv skærme, som er installeret med grønlandsk og dansk tale. Følg til enhver tid de anvisninger som personale angiver og som i øvrigt også er opsat ved skiltning rundt omkring i svømmehallen. Hvis du lider af diarré, ondt i halsen, ørebetændelse, betændelse i huden, åbne sår, fodvorter og/eller svamp må du ikke komme i svømmehallen.

Husk afvaskning med sæbe skal ske uden badetøj. Ophold i MALIK sker på eget ansvar, derfor vis hensyn, pas godt på dig selv og på andre.

Der vil altid være én livredder tilstede i hallen. Personalet vil hjælpe dig til at have det rart og hyggeligt, og vil naturligvis være behjælpelig ved eventuelle tvivlsspørgsmål.

Børn under 8 år skal altid være under opsyn af en voksen.

Såfremt du har problemer med hjertet, epilepsi eller lignende meddeles dette venligst til livredderne af hensyn til sikkerheden.

Hovedspring er kun tilladt i det store bassin – dog kun i den dybe ende.

Fotografering og optagelse af film i det offentlige rum er ikke tilladt, ligesom husdyr heller ikke er tilladt i svømmehallen.

Det er ikke tilladt at tygge tyggegummi. Vi anbefaler, at man bader/svømmer uden smykker. Upassende adfærd vil kunne medfører bortvisning.