Svømmehal MALIK kan blandt andet tilbyde:

Børnefødselsdage kan bestilles via mail eller telefon, hvis du ønsker at fejre dit barns fødselsdag med kage, sodavand og pølser.

Stillesvømning afvikles hver anden fredag i de lige uger for voksne i tidsrummet fra kl. 19:00 – 22:00. Der spilles stille og rolig musik, ligesom der også vil være stearinlys eller dæmpet lys. Kom og nyd en stille aften alene eller sammen med din kæreste/mand/hustru.

Svømmeinstruktion stilles også til rådighed mandag, onsdag fra kl. 10:00 – 15:40, samt fredag fra kl. 12:00 til 15:40 Instruktør vil kunne lærer dig at svømme – spørg blot efter hjælp og du vil få hjælp. Vandgymnastik er også muligt søndag fra kl. 10:00 – 11:00, hvor der stilles instruktør til rådighed.

Der er også mulighed for at komme i sauna, helsekabine, dampbad og spabad. Husk at du ikke må opholde dig i saunaen med badetøj på. Der er krav fra Miljømyndighederne om, at der skal være klor i bassinvandet. Klor er et kemikalie, som vi ikke ønsker at bruge så meget af, men vi kan desværre ikke undvære det som et vigtigt bakteriedræbende stof, hvorfor vi anbefaler ophold i sauna uden badebukser, da klor og dampe kan være skadeligt.

Klor tilsættes vandet for at desinficere og derved sænke risikoen for infektioner.

Du kan også finde oplysninger om Nuuk Svømmeklub på denne link


Banesvømning

Tirsdag til fredag fra kl. 18:00 til kl.20:00 / (fredag i lige uger 18:00 til 18:40 indtil der er stillesvømning)

Lørdag Søndag kl. 08:00 til kl. 10:00

Springvipper lukket i de nævnte tider