Spabads massage gør livet lettere

Vanddyserne spiller en vigtig rolle når man bruger et spabad, da massagen fra dem giver en afslappende virkning på musklerne og er med til at give øget velvære når musklerne bearbejdes i det varme vand. Strålerne er kraftige og tilpas behagelige, de kan føles som en let massage når man er ved massør. Man kan med fordel sætte sig ved en dyse med en muskle der trænger til ekstra massage.

 

Et spa er godt mod en række sygdomme

Vores spabade er udstyret med hydroterapi der kan lindre smerter med vand massage, det er især godt at bruge hvis man døjer med sygdomme såsom hjerte-kar eller gigt. En af de mange fordele ved at bruge vores spabade, er netop at de er gavnlige for kroppen og vores velvære.

  • Stress og migræne At sidde i et afslappende spabad letter stress, der kan være relateret til hovedpine og migræne.
  • Muskelsmerter Spabade har en afslappende effekt på stramme led og muskler, og de kan hjælpe på blodcirkulationen.
  • Gigt Hydroterapi kan lindre nogle af smerterne forbundet med gigt. Ud over at slappe af i spabade kan gigtsyge udføre fleksibilitetsøvelser i det varme vand.
  • Diabetes Videnskabelige undersøgelser viser, at regelmæssige spabade for personer med diabetes type 2 kan betyde nedsat blodsukker og blodtryk samt vægttab.
  • Hjerte-kar sygdomme Hydroterapi kan forbedre hjerte-kar funktioner, herunder forbedring af blodomløbet, hos personer med hjerte-kar sygdomme.

Kære gæster

Kunne du tænke dig et job hos os eller tage bassinprøven, så har du mulighed for at træne dig op til dette. Hver tirsdag og fredag i tidsrummet fra kl. 18:00 – 20:00, og igen søndag fra kl. 19:00 – 21:00 vil der være mulighed for at træne til bassinprøven. Det koster kun 90 kr. til selve prøven. Vores personale vil stå til rådighed og hjælpe dig igennem selve programmet. Der vil blive afviklet prøver hvert kvartal, og du vil dermed for muligheden for at blive ansat som livredder. Skriv til malik@sermersooq.gl eller ret personlig henvendelse til personalet, hvis du vil med til træningen. Se indholdet af selve bassinlivredderprøven her.